Een Elviskind wordt, net als Elvis Presley, na de dood van een ouder broertje of zusje geboren. Soms krijgt het dezelfde naam als het overleden kind. Maar ook als het een andere naam krijgt, is de impact vaak groot.

Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de gevolgen van een dergelijke familiegeschiedenis. Het is dus geen toeval dat veel van deze Elviskinderen sociaal-emotioneel uit balans raken.

Deze ontmoetingsdag is voor ouders van Elviskinderen.

Wat is het hoofdprogramma van deze ontmoetingsdag?

– Informatie over het fenomeen Elviskinderen
– Herkennen van signalen wanneer het mis gaat bij jezelf en je kind
– Wat kun je als ouder(s) doen?

Trainer
Ard Nieuwenbroek

medeauteur van het standaardboek
‘Elviskinderen begeleiden,
uit de schaduw van je overleden broer of zus’.

Wanneer

Maandag 15 januari 2024 in Zaltbommel.
De ontmoetingsdag is van 10.00 uur – 16.00 uur.

Kosten

De kosten voor deze ontmoetingsdag bedragen € 195,00 (geen BTW). Als ouders samen komen kost de duo-inschrijving € 350,00. Dit is inclusief het boek ‘Elviskinderen begeleiden, uit de schaduw van je overleden broer of zus’ door Ard Nieuwenbroek en Judith Kimenai (ter waarde van €31,50), een heerlijke lunch, koffie/thee en wat lekkers.

Maximumaantal deelnemers

Gelet op de intimiteit van deze dag is er slechts plaats voor 20 deelnemers. Bij over inschrijving overwegen we een tweede dag.

Aanmeldformulier
    Deelnemers
    Hierbij meld ik mij aan voor de ontmoetingsdag 'Begeleiden van jouw Elviskind'. Deze zal plaatsvinden op 15 januari 2024.

    Hierbij meld ik ons aan voor de ontmoetingsdag 'Begeleiden van jouw Elviskind'. Deze zal plaatsvinden op 15 januari 2024.